Living

Populair bij EIKENvakman.be | Eiken boomstam tafelbladen

Bent u op zoek naar een unieke eettafel die de natuurlijke schoonheid van hout combineert met een rustieke uitstraling? Dan is een eiken boomstam tafelblad de perfecte keuze voor u! Bij www.eikenvakman.be bestelt u eenvoudig en voordelig een prachtig eikenhouten tafelblad met een boomstamrand. Deze tafels stralen niet alleen warmte en gezelligheid uit, maar brengen ook een stukje natuur in uw interieur.

 

Echt of CNC gefreesd?

Een boomstam tafelblad kenmerkt zich door de natuurlijke rand aan de lange zijden van het blad. Deze “boomstamrand” geeft de tafel een levendige en natuurlijke look en zorgt voor de authentieke uitstraling die zo geliefd is bij liefhebbers van rustiek design.

Het grote verschil met een rechte tafel is dus puur de twee buitenste lamellen. 

Bij EIKENvakman.be bieden we verschillende opties aan om uw tafelblad perfect aan te passen aan uw wensen en de inrichting van uw ruimte. Het is belangrijk om te weten dat er twee soorten boomstam randen mogelijk zijn: een “echte” authentieke boomstamrand en een CNC gefreesde "boomstam look" rand. Een echte boomstamrand is wat rustieker en bevat altijd lichtgekleurd spinthout. De CNC gefreesde randen zijn wat subtieler en bieden een meer uniforme look, terwijl ze toch de charme van een boomstamrand bieden. 

 

Standaard worden onze boomstam tafelbladen geleverd met een boomstam rand aan beide lange zijden, maar u kunt er ook voor kiezen om één lange zijde recht te laten afwerken. Dit is ideaal wanneer u de tafel tegen een muur wilt plaatsen. 

 

EIKENvakman.be

Een tafelblad van EIKENvakman.be wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd. In het geval van een boomstam rand wordt alleen de schors verwijderd, zodat de natuurlijke vorm van de plank zoveel mogelijk behouden blijft. De planken worden licht geschaafd en eventueel opgeborsteld, om de unieke textuur en uitstraling van het hout naar voren te brengen. Dit zorgt ervoor dat elk tafelblad uniek is, met zijn eigen karakter en charme.

 

Gerelateerde berichten

Updates voor een modern en stijlvol huis

Emma Maes

Hoe kies ik de perfecte verlovingsring?

Emma Maes

Accu tuingereedschap: met gemak tuinieren

Emma Maes